B

Branding

Jouw bedrijf: jouw merk

Jouw bedrijf is jouw merk. We geven kleur en invulling en maken jouw online uitstraling tot een opmerkelijk geheel. Wij bouwen aan je merk en verbeteren je online uitstraling. Je laat zien wie je bent en onderscheid jezelf van de rest.

Wat is branding?

Branding is jouw merkuiting. Jouw huisstijl is hier een belangrijk voorbeeld van. Deze huisstijl wordt doorgetrokken in al jouw uitingen: website, flyers, brochures en visitekaartjes. Hierin is grafische vormgeving een belangrijke factor. Faktor 22 blinkt uit in grafische vormgeving: dat durven we met meer dan 10 jaar ervaring wel te zeggen!  En eigenlijk nog veel belangrijker: wij laten jou uitblinken. Of het nu gaat om papier, scherm, gevel, kleding of bedrijfswagen – wij maken het en denken met je mee.

Een weergave van jouw identiteit

Samen stippelen we een strategie uit om je branding en huisstijl naar een hoger niveau te tillen. We denken na over de boodschap die je met jouw uiting wil uitdragen. Hier komt onze expertise bij kijken: jouw boodschap kan met de verkeerde kleur of vorm al verkeerd geïnterpreteerd worden. Wij zorgen dat jouw merk op de juiste manier wordt ervaren. Wij kijken verder dan een mooi design alleen. Geef ons de vrije hand en we komen tot een gloednieuwe weergave van jouw identiteit. De ingrediënten? Een knallend beeldmerk, woordmerk, stijlelementen, typografie en kleurgebruik, die maximaal aansluiten bij jouw producten en/of diensten.

Jouw huisstijl als communicatiemiddel

De huisstijl is dé visuele identiteit en herkenbaarheid van jouw onderneming. Deze vormt het uitgangspunt voor de look & feel van alle communicatie naar jouw klanten toe. De huisstijl wordt in alle communicatiemiddelen consistent toegepast voor maximale herkenbaarheid en maximaal vertrouwen bij jouw doelgroep. Wij geven vorm aan de visuele identiteit van je bedrijf in de breedste zin van het woord: van het visitekaartje tot de website. Hiermee kom je ook nader tot de wensen van je doelgroep. Hierdoor wek je meer vertrouwen en stijgt je conversie. We beschrijven jouw ideale klant en leren deze beter te begrijpen, waardoor je ze beter kunt benaderen.

T

Toegankelijkheid

Wanneer we jouw huisstijl creëren houden we altijd rekening met de richtlijnen voor toegankelijkheid. Door bijvoorbeeld met de juiste kleuren te werken, zorgen we dat ál jouw (potentiële) klanten jouw identiteitsweergave optimaal kunnen ervaren.

Tone of voice: teksten in jouw taal

De teksten op je website en andere uitingen zijn een belangrijk onderdeel van jouw branding. Teksten doen namelijk zoveel meer dan alleen informeren! Als jouw teksten goed zijn opgebouwd en lekker lezen, zal jouw bezoeker vinden wat hij zoekt, maar ook een positief beeld van je krijgen. Spelfouten, overbodige informatie en lange zinnen geven een verkeerde en soms zelfs onbetrouwbare indruk. In jouw teksten en branding is de tone of voice een belangrijk aspect: dit is jouw taal, passend bij jouw bedrijf, boodschap en doelgroep. Door middel van een tone of voice die terugkomt in al jouw uitingen versterk je je merk. Samen creëren we een passende taal die bijdraagt aan de herkenbaarheid van je merk.

Identiteit & doelgroep maken je branding

Faktor 22 creëert jouw branding gebaseerd op jou en je doelgroep. We gaan met je in gesprek en komen achter jouw kernwaarden. Daarnaast voeren we een doelgroeponderzoek uit en kijken we hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen. Gebaseerd op deze kernwaarden en het doelgroeponderzoek ontwerpen we een fitted huisstijl voor jouw organisatie. 

Wij voeren jouw branding door in:

L

Logo

ontwerpen of herontwerpen van een logo

W

Webdesign

kleur, lettertype, beeldgebruik

T

Tekst

tone of voice

S

Social media

Facebook, Instagram, Pinterest, etc.

D

Drukwerk

brochures, flyers, banners, wegwijzers, etc.

Nieuwe branding nodig?

Benieuwd hoe wij jouw identiteit, visie en doelgroep samenbrengen in een nieuwe brandingstrategie? Kom dan eens een keertje met ons praten! Vertel ons je verhaal, wij vertalen het naar een herkenbare stijl voor al je uitingen.

Neem contact op