Categorieën
Cases

Kleine praktijk, grote ambities: binnen 1 maand bovenaan in Google!

Chiropractie Revalidatie

Kleine praktijk, grote ambities: binnen 1 maand bovenaan in Google!

Bekijk website →

Project
Website

koppen koffie
85

Looptijd
1 maanden

Wat hebben we voor Chiropractie Revalidatie gedaan?

Chiropractie & Revalidatie Nijmegen heeft een breed publiek: jong en oud, met acute of chronische klachten. Het is belangrijk dat de website van de praktijk enerzijds goed wordt gevonden in Google door deze brede doelgroep, maar ook gebruiksvriendelijk is voor de gehele doelgroep. Jacob, de eigenaar, heeft een heldere visie op chiropractie. Hij is deskundig en professioneel, maar ook zeker zo persoonlijk naar zijn patiënten.

Het is van belang dat al deze aspecten duidelijk worden weergegeven in een nieuwe website, met een net zo helder dienstenoverzicht. Voor Jacob hebben we een passende moderne huisstijl verwezenlijkt voor de responsive website: helder en overzichtelijk voor alle apparaten. De diensten zijn duidelijk ingedeeld, waardoor patiënten gemakkelijk informatie kunnen terugvinden en een afspraak maken. Voorafgaand aan de online marketing hadden we een plan opgesteld met daarin te behalen doelen voor het komende jaar… Deze waren echter al binnen 2 maanden behaald met een nr. 1-positie in Google! Iets waar we samen supertrots op mogen zijn.

Jacob Steyn

At Faktor 22 I was not only met with an incredibly creative mind but with someone who had understanding for what I wanted. It takes a special kind of person who is able to feel your needs and realising them. I was extremely happy with the final product and still am with the maintenance and improvements of it. I can certainly recommend working with this professionial on all levels.

Klant
Chiropractie & Revalidatie Nijmegen. In deze praktijk komen patiënten van jong en oud, met heel uiteenlopende klachten: acuut of chronisch, ontstaan door werk, sport of het dagelijks leven. De eigenaar, Jacob, is daarnaast actief als trainer bij Crossfit Waalfront en voorziet u ook van voedingsadvies.

Uitdaging
Jacob heeft een heldere visie op chiropractie en hoe dit zo doeltreffend mogelijk gepraktiseerd dient te worden. Het is aan ons om deze visie goed door te voeren in een passende huisstijl en website. De diensten dienen helder te worden weergegeven en bezoekers moeten gemakkelijk een afspraak kunnen inplannen.

Strategie
Chiropractie Revalidatie heeft baat bij een responsive gebruiksvriendelijke website: bezoekers moeten op elk scherm makkelijk door de informatie kunnen bladeren en via een online module een afspraak kunnen maken. Verder moet de website natuurlijk ook goed vindbaar zijn in Google, zodat nieuwe patiënten uit de omgeving worden bereikt.

Resultaat
Een moderne en overzichtelijke website en bovendien binnen 1 maand op nr. 1 in Google! Hierdoor zijn de gestelde jaardoelen al binnen een twee maanden behaald en heeft de praktijk grote stappen kunnen zetten. Voor het design hebben we een frisse stijl neergezet, met herkenbare pictogrammen en een heldere pagina-indeling.

Jouw verhaal & ambities in een slim, stijlvol & duurzaam design

Benieuwd hoe onze kijk op jouw bedrijf zich vertaalt naar slim design? Vertel ons je verhalen en ambities, wij doen de rest.