Contact

024 20 22 190

Klaar voor nieuwe kansen? Laten we praten.

Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

E: info (at) faktor22 (dot) nl

BTW: NL002425892B96
KvK: 09184064
ING: NL63 INGB 00074962 10
BIC: INGBNL2A

Map Faktor 22

Waar wil je het met ons over hebben?

Je ontvangt een kopie van je bericht per e-mail, en kan onze reactie uiterlijk de volgende werkdag tegemoet zien.

reCAPTCHA is required.

Faktor 22: meesters in digitale innovatie

Vakkundig en betrokken
Met meer dan 15 jaar ervaring in software engineering en webdevelopment, hebben wij de expertise en het inzicht om toonaangevende projecten van elk formaat te begeleiden en uit te voeren. Van omvangrijke overheidsinitiatieven tot gepassioneerde MKB-ondernemingen, onze betrokkenheid is constant.

Het getal ’22’ is niet willekeurig; het staat voor de kracht van samenwerking en partnerschap. Binnen Faktor 22 smelten ervaring en innovatie samen, terwijl we buiten de organisatie duurzame en transparante relaties opbouwen met onze klanten. Hierdoor garanderen wij resultaten die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook gebouwd op vertrouwen en wederzijds respect.

Foto van Amir Fahimnia
Amir
Chief Web Architect
Justin
UX Researcher
Forough
Design
Shahab
Developer
Fernando
Toegankelijkheidsexpert
Majid
Angular Developer
Milou
Copywriter (Stommelou)
Uziar
Developer
Aria AI
Kunstmatige collega

De essentie van Faktor 22: kwaliteit in elke samenwerking

Elk project heeft zijn eigen unieke uitdagingen, maar de consistente werkcultuur van Faktor 22 verzekert kwaliteit en toewijding in elk traject.

De kernwaarden van Faktor 22 zijn betrokkenheid, transparantie en authenticiteit. Deze waarden zijn essentieel voor het succes van een project. Vanaf de start tot de afronding is transparantie in het proces gegarandeerd. Het gaat niet alleen om samenwerken; het gaat om een partnerschap. Faktor 22 gidst, daagt uit om vanuit een nieuw perspectief te kijken, en brengt het project tot leven. Dit proces ontsteekt een vernieuwd enthousiasme: niet alleen voor het eindresultaat maar ook voor de gehele visie van de onderneming.

Nijmegen en verder

Vanuit het bruisende hart van Nijmegen strekt Faktor 22 zijn invloed uit tot ver buiten de stadsgrenzen. Of het nu gaat om projecten van internationale grootmachten of lokale ondernemingen: onze ervaring is breed en diepgaand.