Contact

024 20 22 190

Klaar voor nieuwe kansen? Laten we praten.

Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

E: info (at) faktor22 (dot) nl

BTW-id: NL002425892B96
KvK-nummer: 09184064
ING: NL63 INGB 00074962 10
BIC: INGBNL2A

Map Faktor 22

Waar wil je het met ons over hebben?

Je ontvangt een kopie van je bericht per e-mail, en kan onze reactie uiterlijk de volgende werkdag tegemoet zien.

reCAPTCHA is required.

Faktor 22 zijn wij

Bepalers en verbinders
In onze projecten nemen wij de regie over het proces van bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Door deze rol op ons te nemen, zijn wij steeds een van de bepalende factoren in het succes van diverse bedrijven geweest.

22 is voor ons niet zomaar een cijfer. 22 verwijst naar de samenwerking en verbinding tussen 2 gelijkwaardige partijen: dit ligt ten gronde aan onze visie en werkwijze. Aan de ene kant bundelt het team van Faktor 22 zijn krachten met elkaar en aan de andere kant gaan wij een hechte band aan met onze klanten. Zo ontstaan de mooiste producten en kijken we met een positief gevoel terug op de samenwerkingen en eindproducten.

Amir
Managing Director
Forough
Design
Majid
Angular Developer
Milou
Copywriter (Stommelou)
Shahab
Developer
Uzair
Developer

Faktor 22 ben jij

Geen project is hetzelfde, want geen bedrijf is hetzelfde. Echter is de cultuur waarbinnen Faktor 22 werkt de overeenkomst in ieder project.

Faktor 22 hecht waarde aan betrokkenheid, heldere communicatie en oprechtheid. Alleen als aan deze factoren wordt voldaan, kan een samenwerking goed slagen. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Wij betrekken je altijd van begin tot eind in het proces, zodat het altijd duidelijk is wat er wordt gedaan. Een echte samenwerking, daar draait het om. Wij nemen je mee aan de hand, leren je anders te kijken en brengen het geheel tot leven. Hierdoor wordt een nieuw enthousiasme gecreëerd: voor het ontwerp, maar voor jouw bedrijf.

Nijmegen en daarbuiten

Faktor 22 werkt vanuit hartje Nijmegen, maar kijkt ook verder dan de grenzen van deze creatieve stad. Of het nu om opdrachten gaat van internationale klanten of kleine bedrijven uit de regio: we hebben het allemaal al een keer gezien en gedaan.