Categorieën
Cases

Zijn we in beeld? Toegankelijkheid & zichtbaarheid op scherp!

Goedrecht Advocaten

Zijn we in beeld? Toegankelijkheid & zichtbaarheid op scherp!

Bekijk website →

koppen koffie
230

Looptijd
2 maanden

Wat hebben we voor Goedrecht Advocaten gedaan?

Goedrecht Advocaten uit Nijmegen is een advocatenkantoor van 3 advocaten. Zij hebben deze praktijk samen in 2017 opgezet en treden naar buiten als 1 praktijk, maar functioneren ieder vanuit hun eigen onderneming. Deze advocaten klopten bij Faktor 22 aan met de vraag om zichtbaarder te worden bij hun doelgroep. Zichtbaarheid heeft hier alles te maken met hoe de praktijk zich laat zien aan de doelgroep: zowel in looks, als in communicatie-uitingen. Hiervoor hebben we ten eerste een huisstijl neergezet die de doelgroep zou aanspreken: fris en kleurrijk, met een herkenbaar logo.

Vervolgens hebben wij deze huisstijl toegepast op alle nieuwe uitingen, zowel online als offline. Denk hierbij aan een mooie, overzichtelijke nieuwe website, maar ook folders, wegwijzers en krantenadvertenties. Binnen 1 maand stond de website online en na 2 jaar zien we dat de klantenkring van Goedrecht Advocaten met 8-10% per jaar blijvend aan het stijgen is. Een supermooie uitkomst voor deze startende advocaten!

Klant
Goedrecht Advocaten is een Nijmeegs advocatenkantoor, opgericht in 2017. Zij klopten bij  Faktor 22 aan met de vraag beter zichtbaar en meer toegankelijk te worden voor hun doelgroep, zowel online als offline.

Uitdaging
Goedrecht Advocaten zoekt een heldere, jonge en vernieuwende huisstijl die in het oog springt van de doelgroep. Daarnaast is het zaak de website en communicatie-uitingen hierop aan te sluiten, maar tegelijkertijd voor een meer diverse groep mensen toegankelijk te maken.

Strategie
We kiezen voor een frisse, kleurrijke huisstijl met een logo waarin de initialen van het bedrijf helder naar voren komen. We zorgen voor diverse marketinguitingen en maken de website overzichtelijk, responsive en accessible: toegankelijk voor alle apparaten en mensen met een beperking.

Resultaat
Een website en huisstijl die de merkidentiteit van Goedrecht Advocaten uitdraagt, in beeld en woord. Zij zijn met de nieuwe website en andere uitingen zichtbaarder geworden bij een groter publiek en behalen sinds de restyle 8 tot 10% aan nieuwe klanten.

Toegankelijkheid: online accessibility

Het is van belang dat de website toegankelijk is voor iedereen: dit is van waarde voor de diverse doelgroep van Goedrecht Advocaten, maar ook voor de creaties van de hand van Faktor 22. We ontwerpen volgens de maatstaven van online accessibility, wat betekent dat mensen met een beperking zich fatsoenlijk door de website kunnen navigeren. Denk hierbij aan grote en afstand van de letters, kleurgebruik op de pagina´s, buttons en tekst. We houden overal rekening mee, bij al onze projecten.

Jouw verhaal  > stijlvol, duurzaam & fitted design

Benieuwd hoe onze kijk op jouw bedrijf zich vertaalt naar een stijlvol, duurzaam & fitted design? Vertel ons je verhaal, wij doen de rest.