Categorieën
Cases

Van ¨1 van de velen¨ naar nr. 1 in Boxmeer! 30 à 40 % nieuwe klanten met 10 aanmeldingen per dag.

GSM Switch

Van ¨1 van de velen¨ naar nr. 1 in Boxmeer! 30 à 40 % nieuwe klanten met 10 aanmeldingen per dag.

Bekijk website →

koppen koffie
140

Looptijd
2 maanden

Uitgelicht: Wat hebben we voor GSM Switch gedaan?

Wat een gave module hebben we samen gebouwd! Klanten selecteren online een merk, specifiek toestel en zien meteen de prijs en plannen een afspraak in. Easy! Voor de klant en voor GSM Switch zelf. We hebben het gehele automatisch proces ingericht binnen een op maat gemaakt responsive design, compleet gericht op het gemak van de klanten van GSM Switch. Daarnaast hebben we de huisstijl verzorgt en deze gelijk doorgetrokken in het  interieur van de shop, voor een passende professionele uitstraling.

Rashed Akbari // GSM Switch

Faktor 22 gaf ons de juiste begeleiding tijdens de bouw van onze nieuwe huisstijl en responsive website. Zeer prettige samenwerking waarbij er een excellente vertaalslag wordt gemaakt van onze ideeën, behoeften en wensen naar een werkbare en mooie website. Het team is ongelooflijk proactief en denkt mee alsof ze een deel van onze onderneming zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

Automatische module

De klant kan op de website gemakkelijk zelf zijn service samenstellen, door zijn toestel en het te repareren onderdeel te selecteren. Hierdoor heeft de klant gelijk inzicht in de prijs en eventuele kortingen. Door deze transparante houding is er een prettige werkwijze voor klant & zaak: er zijn geen verrassingen achteraf en GSM Switch stelt zich eerlijk en betrouwbaar op.

Klant
GSM Switch is een telefonie-reparatiezaak in Boxmeer. Telefonie is natuurlijk al jaren booming; op een markt met zeer veel concurrentie willen zij hét reparatiepunt voor de omgeving Boxmeer gaan worden.

Uitdaging
GSM Switch wil graag dat mensen gemakkelijk kunnen inzien hoeveel hun reparatie gaat kosten, per toestel en onderdeel. Daarbij moeten zij zich gemakkelijk voor deze reparatie kunnen aanmelden voor een soepel verloop en prettige klantervaring.

Strategie
We hebben een module gebouwd waarin de klant zelf zijn weg kan vinden: tussen de diverse toestellen en onderdelen vindt de klant al klikkend zijn weg. Hij weet precies wat de reparatiekosten zullen zijn en kan zich direct aanmelden. Dit maakt het geheel overzichtelijk, transparant en zeer klantvriendelijk.

Resultaat
GSM Switch heeft alle concurrenten in de regio Boxmeer achter zich gelaten, inclusief de partijen die al jaren actief waren. Zij hebben inmiddels 30 à 40 procent nieuwe klanten die een online reparatie aanvragen. Gemiddeld melden maar liefst 10 klanten per dag zich aan.

Groei & Google-rating

In de regio Boxmeer staat GSM Switch inmiddels helemaal bovenaan in de Google-rating. Ze hebben hiermee concurrenten die al jaren actief zijn achter zich gelaten. Met 30 à 40 procent aan nieuwe klanten en een gemiddelde van 10 aanmeldingen per dag, mag GSM Switch zeer trots zijn op de resultaten! Door de gedegen service komt dezelfde klant (vaak B2B) meestal maandelijks terug. Met een trouw, groeiend klantenbestand & meer dan 8 jaar ervaring in de telefoniebranche zijn we benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen!

Ook van positie ¨1 van de velen¨ naar positie nr. 1?

Wij kijken graag samen op welke vlakken jouw marketingstrategie verbeterd kan worden voor een mooie Google-score!