Categorieën
Cases

Lichtletters op maat = website op maat, waarin gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Lichtletters Huren

Lichtletters op maat = website op maat, waarin gebruiksvriendelijkheid centraal staan.

Bekijk website →

koppen koffie
160

Looptijd
3 maanden

Lichtletters Huren Case

Wat hebben we voor Lichtletters Huren gedaan?

De naam zegt het al: bij Lichtletters Huren vind je verlichte letters die je kunt huren, voor feesten, evenementen of festivals. Lichtletters Huren had al een website waar hun aanbod in lichtletters te zien was. Zij zochten een oplossing om zich beter kunnen onderscheiden en hun dienst gebruiksvriendelijker te maken voor klanten. Faktor 22 ging met hen om tafel zitten en keek hoe de verbeterpunten online in de praktijk konden worden gebracht.

Joep Wolf // Lichtletters Huren

Positief: Kwaliteit
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe website! Team Faktor 22 zetten graag altijd een stapje extra, delen hun kennis en ervaring en denken graag mee! Super!

Het doel van Lichtletters huren is heel concreet: ze verhuren lichtletters, voor particulieren (feesten en bruiloften) en organisaties (evenementen en festivals). Hierdoor kon Faktor 22 snel een passend plan bedenken, waarin onderscheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Deze thema´s komen terug in de algehele website: het is overzichtelijk en logisch opgezet, waardoor het voor de bezoeker makkelijk navigeren is. Daarnaast is er een productconfigurator geplaatst, waardoor de gebruiker met een paar klikken bij de passende lichtletters voor zijn/haar komende feest komt. Deze is overigens ook voorzien van Google API, waardoor de bezorgkosten ook direct kunnen worden berekend. Door middel van nieuwe teksten vindt de gebruiker snel de nodige informatie en wordt Lichtletters Huren beter vindbaar in Google.

Klant
Lichtletters Huren verhuurt verlichte letters  aan particulieren (voor feesten en bruiloften) en organisaties (voor evenementen en festivals). Lichtletters Huren had al een website waar hun aanbod in lichtletters te zien was, maar wilt gebruiksvriendelijker en onderscheidend worden.

Uitdaging
Lichtletters Huren verhuurt verlichte letters  aan particulieren (voor feesten en bruiloften) en organisaties (voor evenementen en festivals). Lichtletters Huren had al eenLichtletters Huren verleent een zeer concrete dienst en product: zij verhuren lichtletters aan diverse klanten voor diverse feesten door heel Nederland. Echter zijn er meer partijen die dit online doen. Aan Faktor 22 de uitdaging om Lichtletters onderscheidend en gebruiksvriendelijk te maken!

Strategie
Lichtletters Huren verhuurt verlichte letters  aan Om Lichtletters Huren onderscheidend en gebruiksvriendelijk te maken is er een plan opgezet met daarin: een website op maat, een productconfigurator en nieuwe teksten. Door middel van deze elementen maken we de website gemakkelijk te navigeren, zorgen we dat klanten snel de ideale letters vinden en de website goed vindbaar is in Google.

Resultaat
Bij Lichtletters Huren vind je nu in een paar klikken de ideale lichtletters voor jouw feest, bruiloft, evenement of festival. Dankzij ons complete pakket van een website op maat, productconfigurator en teksten hebben we een professioneel, mooi en compleet geheel gemaakt, dat ook nog eens gebruiksvriendelijk, vindbaar en onderscheidend is!

Het belang van goede navigatie

Voor alle websites van Faktor 22 is een goede navigatie voor de gebruiker van belang; zo ook voor Lichtletters Huren. Met een goede navigatie bedoelen we dat de gebruiker zich goed door de website kan navigeren en met behulp van het ontwerp van de website gemakkelijk weet welke kant hij op moet om zijn informatie of product te vinden. Als de navigatie van een website niet in orde is, raken mensen gefrustreerd en verlaten je website. Door verwarring verlies je potentiële klanten en verminder je de kans op conversies.

Achter een website waar je simpel kunt navigeren, zit een complex systeem. De maker heeft aan alle stappen gedacht om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Faktor 22 heeft diverse stappen genomen om de website van Lichtletters goed navigeerbaar te maken, waarbij onder meer de productconfigurator en webtoegankelijkheid centraal staan. De productconfigurator zorgt dat bezoekers in een paar klikken, simpel en snel, bij hun ideale verlichte letters komen en direct kunnen bestellen. Door de principes van webtoegankelijkheid toe te passen, wordt de website overzichtelijk en makkelijk te navigeren voor iedereen: zowel wel- als niet-beperkte mensen.

Jouw verhaal  > stijlvol, duurzaam & fitted design

Benieuwd hoe onze kijk op jouw bedrijf zich vertaalt naar een stijlvol, duurzaam & fitted design? Vertel ons je verhaal, wij doen de rest.