Online marketing

In de schijnwerpers van Google voor jouw publiek

Jij hebt je doelgroep allang in het vizier, maar jou moeten ze nog gaan vinden! Van begin tot eind verzorgen wij jouw online marketing. We komen met ideeën, gieten ze in de juiste vorm, werken ze uit en passen ze toe. We zorgen dat de wereld jouw bedrijf gaat opmerken en gaan hierin uit van jouw eigen kracht.

Faktor 22 werkt al geruime tijd voor diverse bedrijven. Op basis van onze ervaring kunnen we je een op maat gemaakt plan van aanpak aanbieden ten behoeve van de positionering van jouw bedrijf. We bedenken de logische stappen op weg naar het zichtbaar maken van je bedrijf. Gezien we de meest voorkomende valkuilen kennen, kunnen we jou goed adviseren over hoe je je het beste online kunt presenteren.

Online marketing: jouw platform technisch en inhoudelijk geoptimaliseerd

Door middel van online marketing verbeter je de bereikbaarheid van jouw website, maar ook de kwaliteit ervan. Wij helpen je bij je contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en verschillende manieren van online adverteren. Hierbij gaan we uit van jouw eigen kracht en optimaliseren we jouw platform, zowel technisch als inhoudelijk.

Contentmarketing & user experience

Jouw bezoekers willen zich snel en gemakkelijk door jouw website kunnen navigeren; hier kun je door middel van een goede user experience aan bijdragen. Een goede structuur is hier één ding, dit invullen met kwalitatieve inhoud is een tweede. Met kwalitatieve inhoud en informatieve content speel je in op de vraagstukken en wensen van de doelgroep. Denk hierbij aan tekst, branding en een contentstrategie.

Tekst

kwalitatieve teksten die voorzien in informatie en aanzetten tot actie. Als jouw teksten goed zijn gestructureerd en prettig lezen, zal jouw bezoeker vinden wat hij zoekt. Goede teksten hebben daardoor ook een effect op jouw Google-rating. Google ziet dat er informatie op jouw website staat die daadwerkelijk gelezen wordt en zal jouw website belonen in de positionering. Teksten zijn ook een ideaal middel om jouw branding nog krachtiger te maken. We creëren een passende taal die bijdraagt aan de herkenbaarheid van je merk.

Branding en contentstrategie

we laten jouw identiteit zien en vertalen jouw missie, visie en kernwaarden naar een herkenbare aansprekende stijl. Deze voeren we door in diverse uitingen door middel van een contentstrategie. Jij gaat jezelf en jouw relevantie bijvoorbeeld laten zien in blogs, social media, whitepapers, nieuwsbrieven of landingspagina’s.

SEO: de Google-spotlights op jou gericht

Wat is je doel en wie is je doelgroep? Een van de methodes om jouw doelgroep te bereiken is het via optimalisatie van je website (SEO). SEO is een web van spotlights die alle kanten op gericht staan; het is de kunst om ze maar één kant op te laten schijnen. De zoekmachines van Google worden steeds slimmer en herkennen kwaliteit steeds beter. Wanneer jouw bezoekers langer op je website blijven en acties uitvoeren, is dat een teken van tevredenheid volgens Google. Wij passen SEO (zoekmachineoptimalisatie) toe in je website, om beter vindbaar te worden. Faktor 22 geeft uitleg over hoe SEO voor jouw bedrijf van meerwaarde kan zijn.

Online adverteren

Online adverteren is de volgende stap in je online marketing. Wij zijn hier ervaren in en hebben de knowhow in huis: wij weten wanneer in te zetten en waar de buitenkansen liggen. Wat komt hier onder meer bij kijken?

Zoektermen bepalen

We adverteren op slimme zoektermen: specifieke zoektermen of zoektermen die andere partijen over het hoofd hebben gezien.

Promotie

We promoten blogs, pagina´s of artikelen die een actueel, interessant of opmerkelijk onderwerp aanstippen.

Opvolgen

We tonen advertenties aan mensen die jouw website al eens eerder hebben bezocht.

Leads genereren

We genereren leads door bijvoorbeeld informerende documenten of rapporten (whitepapers) te promoten.

Jouw online positie versterken?

Klaar om je online positie te versterken? Kom dan eens met ons praten! We zijn benieuwd naar je doelen en denken graag met je mee over de eerste stappen.