O
Home //

Over Ons

Faktor 22 is een samenwerkingscultuur, geleid door Amir

Faktor 22 zijn wij

Strategen & creatives: de kunst van ervaring en expertise
Mooi & zichtbaar maken, dat is wat wij doen. Hierin maken we dingen niet mooier dan ze al zijn: we kijken waar jouw krachten liggen, vergroten dit uit en voegen hier onze touch van design en expertise aan toe. Hierin zijn wij eerlijk en oprecht: wat wij kunnen, bieden wij je aan. En gelukkig is dat veel. Dankzij ons team van ervaren strategen en creatives hebben wij een breed scala aan expertises.

Weer enthousiast over je bedrijf
Wij betrekken je altijd van begin tot eind in het proces, zodat het altijd duidelijk is wat er wordt gedaan. Een echte samenwerking, daar draait het om. Wij nemen je mee aan de hand, leren je anders te kijken en brengen het geheel tot leven. Hierdoor wordt een nieuw enthousiasme gecreëerd: voor het ontwerp, maar voor jouw bedrijf.

 • Amir
  Managing Director
 • Forough
  Designer
 • Majid
  Ionic Developer
 • Milou
  Copywriter (Stommelou)
 • Shahab
  Developer
 • Uzair
  Developer

Faktor + 22 = Bepalers en verbinders

Faktor
Faktor (of factor) verwijst naar een ‘medeoorzaak of medebepalend deel’. In onze projecten nemen wij de regie over het proces van bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Door deze rol op ons te nemen, zijn wij steeds een van de bepalende factoren in het succes van diverse bedrijven geweest. 

22
22 is voor ons niet zomaar een cijfer. 22 verwijst naar de samenwerking en verbinding tussen 2 gelijkwaardige partijen: dit ligt ten gronde aan onze visie en werkwijze. Aan de ene kant bundelt het team van Faktor 22 zijn krachten met elkaar en aan de andere kant gaan wij een hechte band aan met onze klanten. Zo ontstaan de mooiste producten en kijken we met een positief gevoel terug op de samenwerkingen en eindproducten.

Faktor 22 ben jij

Geen project is hetzelfde, want geen bedrijf is hetzelfde. Echter is de cultuur waarbinnen Faktor 22 werkt de overeenkomst in ieder project. 

Faktor 22 hecht waarde aan betrokkenheid, heldere communicatie en oprechtheid. Alleen als aan deze factoren wordt voldaan, kan een samenwerking goed slagen. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Voor Amir gaat dit als vanzelf: hij creëert een samenwerkingscultuur en neemt je hierin mee. Vanaf het begin wordt deze werkwijze duidelijk en vloeit door het gehele proces, zonder dat er iets wordt opgedrongen.

Werkwijze in 4 takes

 • 1 Brainstormen
  We starten met een intake. We bekijken samen jouw doelen, wensen en onze mogelijkheden. Hieruit rolt een samenwerkingsvoorstel.
 • 2 Ontwerpen
  Is er een akkoord op het samenwerkingsvoorstel? Mooi! We gaan nu verder met de ontwerpfase van diverse templates en bieden ruimte voor input & aanpassingen.
 • 3 Bouwen
  Vervolgens gaan we jouw nieuwe website bouwen. Op basis van het design en de gewenste functionaliteiten gaan we hiermee aan de slag.
 • 4 Perfectioneren
  Je website gaat live! Iets om trots op te zijn! De website wordt officieel gelanceerd en gehost op onze eigen servers. Wij maken dagelijks back-ups en checken het dataverkeer.
 • Gepassioneerd
  Faktor 22 werkt vanuit passie: een passie voor design en vormgeving, maar ook voor het heruitvinden van jouw identiteit. Een nieuw design is voor ons veel meer dan enkel een mooi totaalplaatje.
 • Eerlijk
  Eerlijkheid is de basis van een goede samenwerking voor Faktor 22. Eerlijkheid dekt meerdere belangrijke aspecten, zoals: oprechtheid, loyaliteit, openheid en integriteit… Wij kunnen niet zonder!
 • Betrouwbaar
  We concentreren ons op goede communicatie, creëren een lange-termijn-relatie en komen onze afspraken na. Zonder een wederzijds vertrouwen, is dit niet mogelijk.

Nijmegen en daarbuiten

Faktor 22 werkt vanuit hartje Nijmegen, maar kijkt ook verder dan de grenzen van deze creatieve stad. Of het nu om opdrachten gaat van internationale klanten of kleine bedrijven uit de regio: we hebben het allemaal al een keer gezien en gedaan.

Behoefte aan een nieuwe kijk op jouw bedrijf?

Wil jij groeien en doorgroeien met een nieuwe website? Kom een keertje praten: wij horen graag van je en denken met je mee. We nemen jouw ambities in de ene hand, jouw doelgroep in de andere, en brengen ze samen in één strategie. Je staat in het proces direct met ons in contact en hebt altijd een betrokken rol.

Neem contact op