Reviews

Zij kozen ons. (En wij hen.)

Wij werken graag met gelijkgestemden! Dit zijn mensen die resultaat willen behalen met een optimale website of webapplicatie, die bij hun bedrijf past: zakelijk en rechtdoorzee, of creatief en uitgesproken.

Thomas Mancini // Arts Portaal

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige recensies. Faktor 22 heeft artsportaal.nl een hele nieuwe restyle gegeven en ons logo, huisstijl en website ontwikkeld. Gedurende het gehele proces was Amir altijd laagdrempelig bereikbaar voor overleg waardoor we het project samen konden bijsturen.

De vriendelijkheid, openheid en enthousiasme gecombineerd met vakkennis onderscheidt Faktor 22 van andere bedrijven. We zijn blij en trots op het resultaat en hopen in de toekomst nog vaak te mogen samen werken!

Bekijk case artsportaal →

Carolien Smits // BHV in Nijmegen

Onlangs is onze nieuwe website -gemaakt door Amir van Faktor 22- online gegaan en wat zijn we er trots op. Amir heeft onze wensen en ideeën weten om te zetten naar een mooi eindresultaat. Vriendelijk, initiatiefrijk, creatief en positief sturend waar nodig, dat maakt Amir tot een prettige samenwerkingspartner. Bedankt!!!

Bekijk case BHV in Nijmegen

Ilze Kühbauch // Kindefysiotherapie Morel

De afgelopen maanden hebben we mogen samenwerken met Amir van Faktor22. Amir is een zeer bekwame webdesigner en erg gedreven. Hij luisterde goed naar onze wensen en bracht met zijn kennis en ervaring veel bruikbare input. Hierdoor waren er amper revisieronden nodig om tot de allermooiste site van Nederland te komen. Amir is een fijn persoon om mee samen te werken. Hij is flexibel, creatief en rustig.

We zijn ontzettend blij met het resultaat en krijgen veel positieve reacties van zowel oude maar vooral ook nieuwe cliënten.
Bedankt Faktor 22!

Bekijk case Kinderfysiotherapie Morel →

Egon Houben // Fluctum

Faktor 22 in de persoon van Amir heb ik mogen ervaren als een ‘exceptional experience’. Amir heeft niet alleen een creatieve prestatie geleverd, als mens is hij ook bijzonder om mee samen te werken.

Op aanstekelijk enthousiaste wijze weet hij de gesprekspartner gerust te stellen en mee te nemen in zijn wereld van design. Amir luistert heel goed en verplaatst zich ‘natuurlijk’ en met respect in de situatie van de gesprekspartner. Scherp op de inhoud van zijn design gaat hij flexibel om met feedback. In zijn oplossingen en creaties weet hij zijn positieve, vrolijke houding te verpakken en dat maakt het eindresultaat speciaal. Kortom, zijn werkwijze voegt echt waarde toe en dat maakt hem oprecht onderscheidend. Een aanrader dus!

Bekijk case Fluctum →

Jacob Steyn // Chiropractie Revalidatie Nijmegen

At Faktor 22 I was not only met with an incredibly creative mind but with someone who had understanding for what I wanted. It takes a special kind of person who is able to feel your needs and realising them. I was extremely happy with the final product and still am with the maintenance and improvements of it. I can certainly recommend working with this professionial on all levels.

Bekijk case Chiropractie Revalidatie Nijmegen →

Rashed Akbari // GSM Switch

Faktor 22 gaf ons de juiste begeleiding tijdens de bouw van onze nieuwe huisstijl en responsive website. Zeer prettige samenwerking waarbij er een excellente vertaalslag wordt gemaakt van onze ideeën, behoeften en wensen naar een werkbare en mooie website. Het team is ongelooflijk proactief en denkt mee alsof ze een deel van onze onderneming zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

Bekijk case GSM Switch →

Reza Salabat // Queen Center

Na een lange zoektocht naar een professionele en transparante bedrijf, hebben we voor Queen Center ons logo, huisstijl en website laten maken door Faktor 22 ? Amir heeft ons met alle vraagstukken heel erg goed geholpen, precies wat je verwacht van een groeiend webdesign/development-bureau. Bij aanpassingen/verbeteringen werd er snel geschakeld en werden we goed meegenomen in het proces.

Bij Faktor 22 krijg je doelgerichte en meedenkende ondersteuning waar je U tegen kunt zeggen! Wij zijn zeer tevreden, en over het resultaat krijgen wij regelmatig positieve reacties. De 5 sterren is ook zeer verdiend!! Thx Amir

Bekijk case Queen Center →

Rene Peperzak // Interscreen

Amir is een goede vakman, die niet alleen het (foto-)grafische vakmanschap ambieert maar vooral de menselijke en persoonlijke keuzes respecteert. Als je Amir ontmoet voel je je zelf op je gemak. Daardoor komen de beste ideeën tot zijn recht en vanzelf naar boven.

Zo weet hij als geen ander een totaal concept te bieden. Ik heb veel te danken aan de mooie en up-to-date website, die hij nu voor mij aan het ‘bouwen’ is. Ik heb alle vertrouwen in de persoon Amir. Een fijne en warmhartige collega. Laat je enthousiasme in de toekomst niet in de steek. Veel mooie creaties zijn je in de toekomst gewenst!

Bekijk case Interscreen →

Roy van der Hoek // Rofraline

We hebben als jong dynamisch bedrijf onlangs een geheel nieuwe website laten bouwen door Faktor 22. We zijn uitermate tevreden over het (eind)resultaat. Omdat het een dynamisch geheel is is er ook de ruimte om te verbeteren of aanpassingen te doen. De top 3 kwaliteiten zijn wat ons betreft het inleven/meedenken, de flexibele opstelling en de extra ondersteuning bij allerlei vragen of onduidelijkheden. Zou Faktor 22 zeker aanbevelen met name om het zeer plezierige contact!

Bekijk case Rofraline →

Rik Burgersdijk // PROFORTO

Wij kwamen met ons vraagstuk bij Faktor22 toen er nog niks aan huisstijl aanwezig was en we nog geen idee hadden welke richting we op moesten. Vanaf het begin verliep de samenwerking met ons contactpersoon Amir geweldig.

Dankzij enorm veel creativiteit, professionaliteit en inlevingsvermogen van Faktor22 is onze input omgetoverd naar een concrete huisstijl en een supergaaf logo. Het huisstijlhandboek geeft ons veel houvast bij het gebruik van onze logo´s. Met de deliverables van Faktor22 kunnen wij nog sneller onze merknaam laden bij onze doelgroep. We ontvangen tot op de dag van vandaag complimenten over ons logo.

Bekijk case Proforto →

Kalina Dancheva // Relay42

I’ve worked with Amir on diverse projects including printed marketing materials, advertising and re-branding of corporate identity.
What impresses me the most about Amir is that he is dedicated to the whole creative process – from the first idea to the delivering of the final print material. When working on new projects, he’s the person I call for ideas and practical tips. In his work, he has a sharp eye for details and takes care that our projects look professional, unique and consistent. Amir is very flexible and reliable. He has the rare quality to work creatively under pressure and has proven to get things done on time.

In short: Amir is a practical creative professional who strives for design excellence and makes sure that the process is easy, inspiring and productive.

Adjmal Sarwary // Mind Trace

Amir has created from the ground up a new website for us. But not only that, he incorporated and designed an entire house-style for our company. The result was simply amazing. Not only did we think so but our clients were impressed with our professional presence on the web. See for yourself his outstanding work, mind-trace(dot)com

The work experience with Amir was outstanding. He listened to my wishes and even though I might not have known exactly what I wanted he has the talent to ask the right questions. He could within minutes figure out the style that I was looking for and how he needed to design it to still give it the touch of our company.

Since that point on there is no doubt in my mind that with any work regarding illustrations, fotos, webdesign, animation, seo etc., Amir is my go to guy!

I can tell you, you will be happy to choose Faktor 22.

Maarten van den Nieuwenhuijzen // infostrait

Ik werk reeds een aantal jaren nauw samen met Amir en ben zeer tevreden over de oplossingen die hij onze organisatie heeft gebracht. De aankomende jaren hoop ik nog vele mooie verbeteringen door te kunnen voeren met zijn hulp en back-up!

Sales Manager PLM (3DS) Solutions at infostrait

Sem Schäning, Schäning

Amir Fahimnia is de man achter Faktor 22. Amir beschikt over een uitzonderlijke mix van talent, professionaliteit en sociale vaardigheden. Hij heeft een waanzinnige huisstijl voor onze belastingadviespraktijk Tax Tigers ontwikkeld. Onze klantenkring bestaat uit een flink aantal MKB-ondernemers. Wij raden Amir regelmatig aan bij onze relaties en klanten!

Bekijk case Shaning →

Janneke van Lier // New Rootz

Amir heeft voor onze stichting de huisstijl, de website en design van digitale flyers, gadgets en zo veel meer ontwikkeld. Wij kiezen ervoor om met hem te werken omdat hij onze ideeën altijd aanvult met zijn eigen creatieve invalshoeken en advies over wat kan aansluiten bij de jongeren waarmee wij werken.

Hij is altijd heel prettig om mee samen te werken, betrouwbaar, toegewijd, en snel, maar bovenal een kunstenaar. Hij luistert goed naar onze wensen en weet altijd iets nieuws te creëren. New Rootz heeft dankzij Amir de uitstraling die we zochten: colourful, global, in beweging, uitdagend en ondernemend.

Bekijk case New Rootz →

Dennis Alciyan // INTO SOUL

“Mijn website INTO SOUL moest de perfecte uitstraling hebben: stijlvol, warm, cool en creatief. Deze woorden passen ook perfect bij Amir en daarom heb ik hem gevraagd om de site te ontwerpen en bouwen. Het eindresultaat overtreft al mijn verwachtingen. Amir luistert altijd goed naar wat ik wil, maar komt ook met eigen ideeën.

Technische perfectie is voor hem net zo belangrijk als sfeer en gevoel. Dat geeft zijn werk nét dat beetje extra dat nodig is om eruit te springen op het world wide web. Dankzij Amir is INTO SOUL niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar heeft de site ook echt een soul!”

Suley // PartsFix

Amir heeft veel ideeën en kan goed samenwerken. Hij denk mee. Amir is bij ons altijd vrij geweest om zijn creativiteit te laten zien. Dit heeft heel goed uitgepakt voor Partsfix. Wij zijn altijd blij met de resultaten en raden Faktor 22 vaak aan onze klanten!

Bekijk case Partsfix →

Ralf de Haardt // New Look Borduurstudio

Amir heeft ons logo ontworpen en vervolgens precies de site gemaakt zoals wij hem wilde hebben die ook op een mobiel goed werkt. Amir is creatief en leuk om mee samen te werken, echt een aanrader.

Bekijk case New Look Borduurstudio →

Drs. Loucas van den Berg // AMEG

De kernkwaliteiten van Amir die wij ervaren hebben zijn: creativiteit, flexibiliteit, invoelend vermogen, technische vakkennis, oog voor schoonheid. Deze eigenschappen maken dat alle ideeën en producten van ons bedrijf Ameg tot een coherent en gebruiksvriendelijke website zijn omgevormd. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om hem verder in te schakelen voor vormgeving van presentaties en performances.

Ivan Moscovich // Designer of games, puzzles

When I needed help with some design issues, somebody highly recommended Amir Fahimnia to me. I am a game inventor and an author of visual books. Ever since we first worked together, Amir has become invaluable to my work. I am regularly enlisting his help and always to my greatest satisfaction.

Because of his ability as a natural problem solver and being a creative professional it is a pleasure to work with him. I am highly recommending Amir! He will be an asset in your problem solving and provide you with design solutions of the highest qualty.

Gea Hermans // Neopost

Wij hebben diverse keren met Amir samengewerkt. Hij heeft voor ons diverse keren foto’s gemaakt tijdens onze teambuildingsactiviteiten. Het resultaat was iedere keer weer heel mooi! Amir is creatief en denkt goed mee. Zelfs met activiteiten waarbij het moeilijk is om foto’s te maken komt hij met oplossingen waardoor het toch mogelijk wordt. Amir is betrouwbaar, creatief, professioneel een aanrader om mee samen te werken.

Ali Zamani // Medistitch

Amir heeft alles wat een goede webdeveloper maakt, tijdens onze samenwerking heb ik dat met plezier mogen meemaken. Het is een talent om iemands gedachten over te nemen en daar werk van te maken.

De MediStitch website die Amir heeft gemaakt was precies wat ik in gedachten had en hij heeft er nog een flinke schep bovenop gedaan. Je kunt bij hem vrijuit zeggen als je het net iets anders wilt dus hij is zeer flexibel en geduldig.

Kortom de communicatie, inhoud, design en techniek was perfect. Ik kijk uit naar een verdere samenwerking in de toekomst!

Bekijk case Medistitch →

Rob Mandersloot // MST Security

Ik heb mijn website door Faktor 22 laten ontwerpen. En ben ontzettend tevreden met het eindresultaat! Amir is enorm betrokken, geen uitdaging is hem teveel. Hij komt met veel creatieve ideeën. En voelt precies aan wat je wil. Hij is echte designer! Een aanrader!

Bas Naus // One Sweet World

Iedereen die op zoek is naar professioneel Webdesign kan ik van harte aanbevelen contact op te nemen met Amir van Faktor 22. Hij is zeer sociaal en klantgericht, en heeft binnen zeer korte tijd voor mij een huisstijl en logo gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Ik gun iedereen van harte om klant te worden van Amir!

Sayd // GSM Reparatie Shop

Met veel blijdschap willen we jullie bedanken. Het is voor ons een prettige samenwerking geweest, en dat zegt natuurlijk iets over jullie deskundigheid. We hebben vaker met ander bedrijven te maken gehad maar jullie zijn veruit de beste.

We hebben nu eindelijk een website en een partner die naar onze wensen voldoet. We zullen jullie zeker aanraden!!!!!!!

Sohail Ziai // GSM Shop Zainab

Faktor 22 (Amir) heeft voor ons verschillende werkzaamheden verricht. Vanaf dag één hebben wij een plan gemaakt voor de uitstraling van de nieuw te ontwerpen website. Hij is er direct aan begonnen en al snel kreeg ik een telefoontje.

Het logo was af! Ik was zeer tevreden met het resultaat, maar werd ook verrast door de verschillende originele ideeën die hij had. Amir kon alles goed onderbouwen en wist mij over te halen het hele concept en de vormgeving op die manier aan te pakken. Ik heb er geen spijt van hem ‘carte blanche’ te hebben gegeven. Blindelings heb ik kunnen vertrouwen op zijn expertise. Daardoor kon ik mij bezighouden met mijn eigen werk en heb ik enige tijd geleden het eindresultaat mogen goedkeuren.
Uiteindelijk ben ik erg opgelucht dat ik met Amir in zee ben gegaan. Hij werkt hard, is getalenteerd en ervaren. Amir komt altijd zijn afspraken na en gaat net iets verder voor zijn klanten. Dit alles heeft zeer goed uitgepakt voor GSM Shop Zainab. Bedankt Amir!

Bekijk case GSM Shop Zainab →

Herma Winnemuller // Landgoed Bleijendijk

Ik weet niet goed wat ik nog toe kan voegen aan de vorige reviews. De samenwerking met Amir (Faktor 22) is super en het resultaat van zijn werk professioneel. Absolute aanrader.

Anima Ruissen // Aparna Events

Waaauuuw! Dat was onze eerste reactie toen we onze site​, ontwikkeld door Faktor 22​,​ ​zagen. Het is het eindresultaat van een inspirerende samenwerking. Inspirerend omdat Amir met ons meedacht, het gedachtegoed van Aparna Events begreep en het visuele plaatje wat wij in ons hoofd hadden zelfs beter maakte dan wij ons hadden voorgesteld.

Tijdens de samenwerking stond Faktor 22 ook open voor onze ideeën. ​Uit scherpe inhoudelijke gesprekken volgden goede keuzes voor onze site en huisstijl waar iedereen zich in kon vinden. Onze samenwerking is daarom nog niet voorbij. Ook ons promotiemateriaal gaan we verder ontwikkelen bij Faktor 22!

Website op maat?

Wil jij groeien en doorgroeien met een nieuwe website? Kom een keertje praten: wij horen graag van je en denken met je mee. We nemen jouw ambities in de ene hand, jouw doelgroep in de andere, en brengen ze samen in één strategie. Je staat in het proces direct met ons in contact en hebt altijd een betrokken rol.