Categorieën
Cases

Nr. 1 website in custom design wastafels, met een loyale klantenkring als ambassadeur

TIZ Design

Nr. 1 website in custom design wastafels, met een loyale klantenkring als ambassadeur

Bekijk website →

Project
Website / Branding

koppen koffie
380

Looptijd
3 maanden

Wat hebben we voor TIZ Design gedaan?

Tiz Design bevindt zich met op maat gemaakte design wastafels in een nichemarkt: zij richten zich op een specifieke klant, maar zijn natuurlijk ook niet de enige partij in Nederland op dit werkgebied. Als laatste design wastafel-fabrikant zijn zij er drie jaar geleden bijgekomen en hebben inmiddels de best lopende website in deze branche! In de drie jaar dat we samenwerken hebben we per behaald succes steeds kunnen uitbreiden. Dit begon met een website en nieuwe huisstijl en ging verder met SEO en SEA, maar ook beursgerelateerde ontwerpen (zoals folders, flyers en banners, om zich op de beurs mee te profileren).

Dit heeft geresulteerd in inmiddels 30 offerte-aanvragen per maand. Sinds de uitbreiding van het klantenbestand zien we ook een nieuwe ontwikkeling: tevreden klanten worden ambassadeurs voor het TIZ Design merk en delen hun ervaringen met mensen uit hun eigen kringen, waardoor het ook offline als een lopend vuurtje gaat. Om nog beter in de spotlight te komen, gaan we van start met een stukje marketing anno nu: via Instagram en Pinterest! Dit is nog redelijk nieuw in Nederland, maar biedt veel mogelijkheden voor een beeldbepalend bedrijf zoals TIZ Design.

Cindy Reiche 

Faktor 22 heeft de huisstijl en website voor TIZ Design ontwikkeld en is al geruime tijd onze partner in het optimaliseren en up to date houden van onze website, tot onze volle tevredenheid. Er is sprake van een goede betrouwbare samenwerking, de lijnen zijn kort en je kunt er altijd vanuit gaan dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Kortom, als je zoekt naar een betrouwbare en gemotiveerde partner, die met je meedenkt, dan zou ik adviseren om een samenwerking aan te gaan met Faktor 22. Wij kunnen het van harte aanbevelen.

Wat hebben we gedaan?

Website, Branding, SEO, SEA, Fotografie
Huisstijldragers voor beursgerelateerde ontwerpen, zoals folder, flyers en banners
Instagram en Pinterest Marketing

Klant
TIZ Design. Op maat gemaakte wastafels in unieke kwalitatieve designs. TIZ Design werkt inmiddels alweer 3 jaar samen met Faktor 22: zij klopten aan met een vraag, waar een jarenlange groei en sterke zakelijke relatie uit voortgroeide.

Uitdaging
TIZ Design bevindt zich met zijn custom design wastafels in een nichemarkt waar veel doelen te behalen vallen, indien goed geëxecuteerd. Door middel van een nieuwe huisstijl en online marketing hadden zij de mogelijkheid een gevestigde naam te worden in deze branche.

Strategie
TIZ Design zal hun doelgroep in eerste plaats bereiken door middel van online marketing in de vorm van SEO en SEA. Als de doelgroep hen in beeld heeft, doen de stijlvolle huisstijl, overzichtelijke website en natuurlijk met name de unieke kwalitatieve designs de rest.

Resultaat
In de 3 jaar dat we met TIZ Design samenwerken is er een flinke groei tot stand gekomen. Stap-voor-stap hebben we kunnen uitbreiden en het klantenbestand kunnen vergroten. Inmiddels heeft TIZ Design 30 offerte-aanvragen per maand. Niet alleen de online marketing, maar vooral de klanten (ambassadeurs), zijn van een steeds bepalendere factor geworden.

Jouw verhaal  > stijlvol, duurzaam & fitted design

Benieuwd hoe onze kijk op jouw bedrijf zich vertaalt naar een stijlvol, duurzaam & fitted design? Vertel ons je verhaal, wij doen de rest.