Onderzoek & Advies

Een sterk fundament begint met inzicht

In de snel evoluerende digitale wereld is kennis cruciaal. Faktor 22 begrijpt dit en biedt daarom gedegen onderzoek en weloverwogen advies voor organisaties en MKB bedrijven die hun digitale voetafdruk willen versterken.

Adviezen
200 +

koppen koffie
8.500 +

Expertise
15 jaar

Expertise en wendbare aanpak: waarom onderzoek belangrijk is

Ons compacte team onderscheidt zich door kennis, ervaring en vaardigheden. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om snel te schakelen en efficiënt te leveren.

Elke organisatie is uniek. Door grondig onderzoek wordt inzicht verkregen in de huidige digitale staat van een organisatie, marktpositie, concurrentieanalyse en groeimogelijkheden. Deze data, verkregen door methoden en interviews, vormen de basis van het strategisch advies van Faktor 22.

Of het nu gaat om een start-up die net de markt betreedt of een gevestigde organisatie met complexe digitale uitdagingen, voor Faktor 22 is geen vraagstuk te groot of te klein. Elke uitdaging wordt met dezelfde toewijding, precisie en professionaliteit benaderd, met het oog op het helpen van organisaties bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.


Methodologie: gedegen en bewezen

Faktor 22 maakt gebruik van een combinatie van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden. Van diepte-interviews en focusgroepen tot datamining en analytics; alle methoden zijn erop gericht om een compleet en genuanceerd beeld te schetsen.

Meer over weten? Snappen we! Lees verder hieronder of stel ons een vraag →

Advies op maat

Na het verzamelen van data en inzichten volgt het adviesproces. Hier worden de bevindingen vertaald naar een strategisch actieplan. Of het nu gaat om het herdefiniëren van digitale doelen, het identificeren van kansen in de markt of het optimaliseren van bedrijfsprocessen, Faktor 22 levert een advies dat echt waarde toevoegt.

Onafhankelijke inzichten

Inschakelen voor onderzoek betekent niet direct een overstap naar de ontwerp- en realisatiefase. Faktor 22 waardeert onafhankelijkheid en begrijpt dat sommige organisaties eerst grondig willen onderzoeken alvorens verdere stappen te nemen.

Een partner in groei

Zie Faktor 22 als een verlengstuk van de organisatie: een partner die meedenkt, onderzoekt, adviseert, ontwerpt én realiseert. Samenwerken met Faktor 22 betekent niet alleen investeren in kennis en groei, maar ook genieten van een naadloze overgang van strategie naar uitvoering. Hierdoor kan het volledige digitale traject onder één vertrouwd dak worden gehouden.

Technische expertise: van open-source tot maatwerk

Jarenlange ervaring in het digitale veld heeft ons bekend gemaakt met diverse contentmanagementsystemen. Voor eenvoudigere structuren vertrouwen we op bewezen open-source CMS’en zoals WordPress, Drupal en Typo3. Maar de uitdaging stopt daar niet.

Voor complexere projecten ontwikkelen we op maat gemaakte CMS-oplossingen. Zo leveren we platforms die naadloos aansluiten op unieke organisatiebehoeften, met flexibiliteit, prestatie en gebruiksvriendelijkheid voorop. Deze technische veelzijdigheid onderscheidt ons en garandeert dat klanten het beste krijgen dat technologie te bieden heeft.

Technische Stack Faktor 22

Geïnteresseerd in de onderzoek- en adviesmogelijkheden van Faktor 22?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of plan een kennismakingsgesprek in.