Onderzoek & Advies

Een sterk fundament begint met inzicht

De digitale wereld verandert snel. Bij Faktor 22 is dit bekend. Daarom biedt Faktor 22 gedegen onderzoek en helder advies, gericht op het versterken van online aanwezigheid voor organisaties en MKB-bedrijven.

Adviezen
200 +

koppen koffie
8.500 +

Expertise
15 jaar

Waarom is onderzoek essentieel? De expertise van Faktor 22 maakt het verschil

Een compact, ervaren team staat klaar om snel en doeltreffend te handelen.

Elke organisatie is uniek. Gedegen onderzoek biedt inzicht in de huidige digitale status, marktpositie, concurrentieanalyse en groeikansen. Informatie, verzameld door bewezen onderzoeksmethoden en interviews, vormt het fundament voor het strategisch advies van Faktor 22.

Of het nu gaat om een start-up die net de markt betreedt, of een gevestigde organisatie met complexe digitale uitdagingen; voor Faktor 22 is geen vraagstuk te groot of te klein. Elke uitdaging wordt met dezelfde toewijding, precisie en professionaliteit benaderd, gericht op het ondersteunen van organisaties bij het maken van geïnformeerde beslissingen.

Gemeente Nijmegen
Voor de Gemeente Nijmegen hebben we een analyse uitgevoerd van een interne webapplicatie. De focus lag op het verbeteren van de gebruikerservaring en het stroomlijnen van de interne processen.

Methodologie: gedegen en bewezen

Faktor 22 gebruikt een combinatie van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden om een ​​alomvattend en genuanceerd beeld te krijgen van de situatie.

Meer inzicht gewenst? Begrijpelijk. Lees hieronder verder of stel ons een vraag →

T-Mobile Zakelijk
Faktor 22 heeft in samenwerking met T-Mobile Zakelijk onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van hun digitale platformen. Op basis van de bevindingen zijn gerichte aanbevelingen gedaan, die de online ervaring voor een breder publiek, waaronder mensen met een beperking, aanzienlijk hebben verbeterd.

Advies op maat

Na verzameling van relevante data en inzichten start het adviesproces. Hierin worden de bevindingen omgezet naar een concreet en strategisch actieplan. Of het nu gaat om herdefiniëren van digitale doelstellingen, identificeren van marktkansen of optimaliseren van bedrijfsprocessen; er wordt een advies geleverd dat daadwerkelijk waarde toevoegt.

Onafhankelijke inzichten

Kiezen voor onderzoek impliceert geen directe commitment aan een ontwerp- en realisatietraject. Er wordt de waarde van onafhankelijkheid erkend en begrepen dat sommige organisaties eerst grondig willen onderzoeken alvorens verdere stappen te overwegen.

Een partner in groei

Zie ons als een integraal onderdeel van de organisatie: een partner die actief meedenkt, onderzoekt, adviseert, ontwerpt én realiseert. Een samenwerking betekent niet alleen investeren in kennis en groei, maar zorgt ook voor een naadloze overgang van strategie naar uitvoering. Dit garandeert dat het gehele digitale traject onder één vertrouwd dak blijft.

Artsportaal (voor Artsen, door Artsen)
Voor Artsportaal hebben we het zoekalgoritme geanalyseerd en geoptimaliseerd. Op basis van de onderzoeksresultaten hebben we het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van een verbeterd algoritme verzorgd. Bovendien hebben we de integratie van kunstmatige intelligentie (AI) gefaciliteerd, waardoor de zoekervaring voor gebruikers aanzienlijk is geoptimaliseerd.

Technische expertise: van open-source tot maatwerk

Door jarenlange ervaring in het digitale domein zijn we vertrouwd geraakt met diverse contentmanagementsystemen (CMS). Voor organisaties met een standaard structuur maken we gebruik van gerenommeerde open-source CMS’en zoals WordPress, Drupal en Typo3. Onze capaciteiten gaan echter verder dan dat.

Wanneer projecten meer complexiteit vereisen, ontwikkelen we een op maat gemaakt CMS. Hierdoor kunnen we platforms aanbieden die precies aansluiten bij de specifieke behoeften van een organisatie, met een nadruk op flexibiliteit, prestaties en gebruiksgemak. Deze toewijding en technische diepgang maakt ons uniek en zorgt ervoor dat klanten steeds het beste krijgen wat de huidige technologie te bieden heeft.

Technische Stack Faktor 22

Geïnteresseerd in de onderzoek- en adviesmogelijkheden van Faktor 22?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of plan een kennismakingsgesprek in.