W

Webapplicaties

Het verlengstuk van jouw bedrijf

Een webapplicatie is online software, die dient als onderdeel of vervanging van een bedrijfsproces. Deze software is op maat gemaakt en altijd en overal bereikbaar, op desktop of mobiel. Webapplicaties worden ingezet als een service naar klanten of als optimalisatie-tool voor interne processen. In beide gevallen dient het als een verlengstuk van jouw bedrijf!

Waarom een webapplicatie?

Webapplicaties zorgen voor minder menselijke interventies: dit zorgt er niet alleen voor dat personeelskosten stabiel blijven, maar creëert ook een weg naar groei zonder extra personeel. Met behulp van een applicatie op maat heb je altijd een voorsprong op andere standaard apps. Jouw applicatie wordt namelijk volledig op jouw bedrijf, wensen, budget en klanten afgestemd. We denken met je mee en betrekken je bij alle stappen gedurende het hele proces.

Wat komt er allemaal kijken?

Jij bent eruit: je wil een webapplicatie laten bouwen om jouw bedrijf, service of producten nog beter te laten werken. Waar gaan we ons onder meer op focussen in het ontwikkelingsproces?

G

Gebruiker

We definiëren de gebruiker: wie gaat de applicatie gebruiken en hoe is dit een toevoeging voor de gebruiker op het huidige systeem.

T

Toegankelijkheid

Wanneer we hebben bepaald wie jouw gebruiker is, houden wij altijd rekening met de richtlijnen van toegankelijkheid. Jouw webapplicatie wordt toegankelijk voor iedereen.

U

Uitingen

Indien gewenst zullen wij je ook bijstaan in de realisatie van mobiele apps, responsive websites en branding. We zorgen dat al jouw is uitingen consequent en gebruiksvriendelijk zijn.

I

Integratie

Voor een complete integratie worden de huidige actieve systemen in jouw bedrijf gekoppeld aan de nieuwe webapplicatie.

D

Doorontwikkeling

Gedurende de ontwikkeling van een webapplicatie, komen er soms nieuwe ideeën of vragen bovendrijven. Dat is wat ons betreft heel logisch binnen dit proces! Hier houden we dan ook rekening mee en zorgen dat er ruimte is om hierop in te spelen. Jouw webapplicatie wordt gaandeweg steeds verder uitgebouwd, gebaseerd op oplossingen en nieuwe ideeën.

Jij wilt een webapp? Aan de slag dan!

Natuurlijk gaan wij voor je aan de slag, maar ook jij hebt een rol in dit proces! De webapplicatie wordt een verlengstuk van jouw bedrijf en moet hier naadloos op aansluiten. We gaan daarom samen aan de slag en betrekken je bij alle stappen in het proces. Je hebt inzicht in jouw project en begrijpt waar we mee bezig zijn. Zo kunnen we snel schakelen en kun je eventueel bijsturen waar nodig: we doen dit samen.

Webapplicatie nodig?

Denk jij dat een webapplicatie een slimme oplossing is voor jouw bedrijf? Of weet je nog niet zeker wat je eraan zou kunnen hebben? Kom dan een keertje met ons praten! We bespreken jouw doelen en kijken of we deze door middel van een webapplicatie kunnen verwezenlijken.

Neem contact op