Webapplicaties

Het verlengstuk van jouw bedrijf

Een webapplicatie maakt processen en diensten richting klanten of personeel easy peasy.

Webapplicaties worden ingezet als een service naar klanten, of als optimalisatie-tool voor interne processen. Een verlengstuk van jouw bedrijf, in beide gevallen!

Webapplicaties
14 +

koppen koffie
2.000 +

Ervaring
14 jaar

Jouw webapplicatie, ons pakkie-an

De webapplicatie wordt een verlengstuk van jouw bedrijf, en moet hier dus naadloos op aansluiten. Webapplicaties zorgen voor minder menselijke interventies: dit zorgt er niet alleen voor dat personeelskosten stabiel blijven, maar creëert ook een weg naar groei zonder extra personeel. We zetten een gezamenlijk plan op, maken inzichtelijk wat je wil bereiken, en wat daarvoor nodig is.

Webapplicatie en strategie op maat

Staat het plan? Okay, let’s go! Bij de creatie van jouw webapplicatie beginnen we met een onderzoek. Door middel van dit onderzoek testen we wat wél en niét werkt met betrekking tot jouw doelen en doelgroep. Onderzoek volbracht? Dan gaan we ontwikkelen! In de ontwikkeling houden we rekening met de toegankelijkheid, user experience en jouw branding. We integreren de applicatie in jouw actieve systemen en focussen ons daarnaast op de doorontwikkeling.

En na de release zijn we niet klaar: we blijven ons om jou(w webapplicatie) bekommeren, door middel van systeembeheer. Meer over weten? Snappen we! Lees meer hieronder of stel ons je vraag →

Onderzoek, ontwikkeling en systeem borgen

We gaan van start met de ontwikkeling van ¨Lo-fi¨ prototypes. Dit zijn simpele prototypes, waarmee we high-level ideeën of concepten voor een digitaal product kunnen testen. In deze fase richten we ons nog niet tot het visuele design of de details – dit komt later, als Lo-fi prototype is getest. Daarna gaan we, aan de hand van de Lo-fi prototypes, de ¨Hi-fi¨ prototypes uitwerken. Hiermee kunnen realistische interacties worden uitgevoerd met echte content. Deze testfase geeft een nog beter inzicht in het uiteindelijke gebruik.

Vervolgens gaan we onze bevindingen in uitvoering brengen, tot de uiteindelijke ontwikkeling van jouw webapplicatie. Daarnaast vindt er een periode plaats met werkinstructies, testen, de release, uiteindelijke evaluatie en borgen we het systeem.

Doorontwikkeling

Gedurende de creatie van een webapplicatie, komen er soms nieuwe ideeën of vragen bovendrijven. Een logische ontwikkeling! Hier houden we dan ook rekening mee, en zorgen dat er ruimte is om hier (later) op in te spelen. Jouw webapplicatie kan eventueel na extra onderzoek verder worden uitgebouwd, gebaseerd op oplossingen en nieuwe ideeën.

Toegankelijkheid

Wanneer we hebben bepaald wie jouw gebruiker is, houden wij altijd rekening met de richtlijnen van toegankelijkheid. Je kent deze term misschien ook wel als ¨accessibility¨. Door middel van een optimale toegankelijkheid zorgen we dat alle gebruikers zich goed door jouw applicatie kunnen navigeren: dus gebruikers met én zonder beperking. Jouw webapplicatie wordt toegankelijk voor iedereen.

User Experience

Oftewel: gebruikerservaring. We zorgen dat jouw webapplicatie is voorzien van een weloverwogen structuur die een prettige gebruikerservaring creëert. We bepalen hoe jouw doelgroep zich beweegt en wat zij belangrijk vinden. Vervolgens halen we de belangrijkste onderwerpen naar voren en creëren een effectieve navigatie.

Branding

Geef ons de vrije hand en we komen tot een gloednieuwe weergave van jouw identiteit. De ingrediënten? Een knallend beeldmerk, woordmerk, stijlelementen, typografie en kleurgebruik, die maximaal aansluiten bij jouw producten en/of diensten. Jouw branding vormt het uitgangspunt voor de look & feel van alle communicatie naar jouw klanten toe. Dit wordt in alle communicatiemiddelen consistent toegepast voor maximale herkenbaarheid en maximaal vertrouwen bij jouw doelgroep.

Wij geven vorm aan de branding en visuele identiteit van je bedrijf, in de breedste zin van het woord: van het visitekaartje tot de website.

Teksten

Jouw bezoeker komt op jouw website met een doel: informatie inwinnen en een aansluitende actie uitvoeren. Als jouw teksten goed zijn opgebouwd en lekker lezen, zal jouw bezoeker vinden wat hij zoekt. Verder zijn teksten ideaal om jouw branding nog krachtiger te maken. Door middel van een tone of voice versterk je je merk: we creëren een passende taal die je doorvoert in al je uitingen en bijdraagt aan de herkenbaarheid van je merk.

Behoefte aan een webapplicatie? Let’s talk!

Denk jij dat een webapplicatie een slimme oplossing is voor jouw bedrijf? Of weet je nog niet zeker wat je eraan zou kunnen hebben? Kom dan een keertje met ons praten! We bespreken jouw doelen en kijken of we deze door middel van een webapplicatie kunnen verwezenlijken.