W

Websites

Al onze ervaring en expertise in één website

Website nodig? Dat is onze core! Wij pompen al onze kennis in een keer in onze websites, door middel van webdesign, user experience, webtoegankelijkheid, branding en online marketing. Dit is geen kant-en-klaar pakket: we kijken wie je bent, wat je doelen zijn en creëren zo een website op maat, op de groei.

Definieer je doel en kom in positie

Wat jouw doelen zijn, gaan we samen formuleren. Wil je bijvoorbeeld meer bezoekers, meer conversies, een andere markt ontdekken of een sterker merk neerzetten? Samen gaan we je vraag en het antwoord definiëren. Vervolgens bouwen een website op maat, voor jou en je doelgroep, en brengen je in positie in Google.

Website en strategie op maat

Wij zetten al onze kennis in om te komen tot een succesvolle website. Dit is nooit een kant-en-klaar of finaal pakket: wij bouwen op maat en op de groei. We maken voorafgaand een plan op basis van jouw doelen en ambities en zorgen dat je kunt blijven groeien. We richten jouw website zo in dat je kunt blijven doorontwikkelen: dit is gebaseerd op jouw mogelijke groei, maar ook op de nooit-stilstaande online technologie. We zetten onze kennis in op het gebied van webdesign, user experience, webtoegankelijkheid, branding en online marketing.

W

Webdesign

Webdesign is een identiteitsweergave. De combinatie van onze visie met de wensen van de klant brengen ons hiertoe. Wij bouwen websites gebaseerd op het snelle, gebruiksvriendelijke en veilige CMS WordPress. Hierdoor kunnen wij ons helemaal uitleven op het gebied van design, conversie-optimalisatie, structuur en techniek. Samen bepalen we de content, die jij uiteindelijk ook zelf kan beheren.

U

User experience

Oftewel: gebruikerservaring. We zorgen dat jouw website is voorzien van een weloverwogen structuur die een prettige gebruikerservaring creëert. Hoe bepalen we deze structuur? We bepalen jouw doelgroep: waar zijn ze naar op zoek, welke wensen hebben ze en welke oplossingen passen hierbij. Zo komen we erachter hoe we ze een prettige gebruikerservaring geven en tevreden kunnen stellen. We halen de belangrijkste onderwerpen naar voren en creëren een effectieve websitenavigatie. Zo komen jouw bezoekers gemakkelijk op de plekken waar ze willen wezen.

W

Webtoegankelijkheid

Webtoegankelijkheid is wat Faktor 22 betreft een must voor je website. Je kent deze term misschien ook wel als ¨accessibility¨. Door middel van een optimale webtoegankelijkheid zorg je dat al jouw bezoekers zich goed door jouw website kunnen navigeren: dus bezoekers met én zonder beperking. Een optimaal ingerichte website vraagt om net een andere expertise die helaas nog niet alle webbureaus hebben. Terwijl al jouw bezoekers hier baat bij hebben! Dus ook de mensen zonder beperking. Een toegankelijke website of applicatie zorgt voor een stijging van je omzet, een besparing op je kosten en minder klantverloop. Wij vinden dit een heel goede ontwikkeling, die wij graag aansporen. Daarbij weten we dat dit in de toekomst alleen maar belangrijker gaat worden.

B

Branding

Samen stippelen we een strategie uit om je branding naar een hoger niveau te tillen. Geef ons de vrije hand en we komen tot een gloednieuwe weergave van jouw identiteit. De ingrediënten? Een knallend beeldmerk, woordmerk, stijlelementen, typografie en kleurgebruik, die maximaal aansluiten bij jouw producten en/of diensten. De huisstijl is dé visuele identiteit en herkenbaarheid van jouw onderneming. Deze vormt het uitgangspunt voor de look & feel van alle communicatie naar jouw klanten toe. De huisstijl wordt in alle communicatiemiddelen consistent toegepast voor maximale herkenbaarheid en maximaal vertrouwen bij jouw doelgroep. Wij geven vorm aan de branding en visuele identiteit van je bedrijf in de breedste zin van het woord: van het visitekaartje tot de website.

T

Teksten

Laat de teksten van je website aan ons over: deze zijn van groot belang voor om diverse redenen! Teksten op je website doen zoveel meer dan alleen informeren. Ze hebben invloed op de gebruiksvriendelijkheid, Google-rating en je branding. Jouw bezoeker komt op jouw website met een doel: informatie inwinnen en een aansluitende actie uitvoeren. Als jouw teksten goed zijn opgebouwd en lekker lezen, zal jouw bezoeker vinden wat hij zoekt. Daardoor is het lezen van de teksten ook van invloed op jouw rating. Google ziet dat er informatie op jouw website staat die daadwerkelijk gelezen wordt en zal jouw website belonen in de rating. Verder zijn teksten ideaal om jouw branding nog krachtiger te maken. Door middel van een tone of voice versterk je je merk: we creëren een passende taal die je doorvoert in al je uitingen en bijdraagt aan de herkenbaarheid van je merk.

O

Online marketing

Hogerop in de Google-ranking? Met SEO beklim je de ladder sneller! SEO is de optimalisatie van jouw website: een van de methodes om jouw doelgroep te bereiken. SEO is een web van spotlights die alle kanten op gericht staan; het is de kunst om ze maar één kant op te laten schijnen. Wij geven advies op basis van onze online expertise aan diverse bedrijven met diverse doelen. Op basis van onze ervaring kunnen we je een op maat gemaakt plan van aanpak aanbieden ten behoeve van de online positionering van jouw bedrijf. We bedenken de logische stappen op weg naar het zichtbaar maken van je bedrijf. Gezien we de meest voorkomende valkuilen kennen, kunnen we jou adviseren over hoe je je het beste online kunt presenteren.

Website op maat?

Wil jij groeien en doorgroeien met een nieuwe website? Kom een keertje praten: wij horen graag van je en denken met je mee. We nemen jouw ambities in de ene hand, jouw doelgroep in de andere, en brengen ze samen in één strategie. Je staat in het proces direct met ons in contact en hebt altijd een betrokken rol.

Neem contact op