Websites

Complexe techniek, clean design

Website nodig? Dat is onze core! Wij pompen al onze kennis in een keer in onze websites, door middel van webdesign, user experience, webtoegankelijkheid en branding. Dit is geen kant-en-klaar pakket: we kijken wie je bent, wat je doelen zijn en creëren zo een website op maat, op de groei.

Websites
150 +

koppen koffie
10.000 +

Ervaring
14 jaar

Jouw website, ons pakkie-an

Wij zetten al onze kennis in en komen zo tot een optimale website: complex aan de achterkant, clean aan de voorkant. Wat gaat hieraan vooraf? Een gezamenlijk plan van aanpak, op basis van jouw doelen, zodat je kunt blijven groeien. 

Website en strategie op maat

Staat het plan? Okay, let’s go! Bij het maken van jouw website beginnen we met een onderzoek. Door middel van dit onderzoek testen we wat wél en niét werkt met betrekking tot jouw doelen en doelgroep. Onderzoek volbracht? Dan gaan we ontwikkelen. En na de ontwikkeling zijn we niet klaar: we blijven ons om jouw (website) bekommeren, door het systeem te borgen

Bij het maken van jouw website houden we rekening met webtoegankelijkheid en user experience. Dit vullen we met branding, teksten en online marketing. Meer over weten? Snappen we! Lees meer hieronder of stel ons je vraag →

Onderzoek, ontwikkeling en systeem borgen

We gaan van start met de ontwikkeling van ¨Lo-fi¨ prototypes. Dit zijn simpele prototypes, waarmee we high-level ideeën of concepten voor een digitaal product kunnen testen. In deze fase richten we ons nog niet tot het visuele design of de details – dit komt later, als Lo-fi prototype is getest. Daarna gaan we, aan de hand van de Lo-fi prototypes, de ¨Hi-fi¨ prototypes uitwerken. Hiermee kunnen realistische interacties worden uitgevoerd met echte content. Deze testfase geeft een nog beter inzicht in het uiteindelijke gebruik.

Vervolgens gaan we onze bevindingen in uitvoering brengen, tot de uiteindelijke ontwikkeling van jouw website. Daarnaast zullen we het testen, de release vieren, het verloop evalueren en systeem borgen.

Webtoegankelijkheid

Bij de ontwikkeling van onze websites houden we altijd rekening met de principes van webtoegankelijkheid. Je kent deze term misschien ook wel als ¨accessibility¨. Door middel van een optimale webtoegankelijkheid zorg je dat al jouw bezoekers zich goed door jouw website kunnen navigeren: dus bezoekers met én zonder beperking. 

Een toegankelijke website of applicatie zorgt voor een stijging van je omzet, een besparing op je kosten en minder klantverloop. Wij vinden dit een heel goede ontwikkeling, die wij graag aansporen.

User Experience

Oftewel: gebruikerservaring. We zorgen dat jouw website is voorzien van een weloverwogen structuur die een prettige gebruikerservaring creëert. We bepalen waar jouw doelgroep naar zoekt en wat zij belangrijk vinden, vervolgens halen we de belangrijkste onderwerpen naar voren en creëren zo een effectieve websitenavigatie. Zo komen jouw bezoekers met gemak op de plekken waar ze willen wezen!

Branding

Geef ons de vrije hand en we komen tot een gloednieuwe weergave van jouw identiteit. De ingrediënten? Een knallend beeldmerk, woordmerk, stijlelementen, typografie en kleurgebruik, die maximaal aansluiten bij jouw producten en/of diensten. Jouw branding vormt het uitgangspunt voor de look & feel van alle communicatie naar jouw klanten toe. Dit wordt in alle communicatiemiddelen consistent toegepast voor maximale herkenbaarheid en maximaal vertrouwen bij jouw doelgroep.

Wij geven vorm aan de branding en visuele identiteit van je bedrijf, in de breedste zin van het woord: van het visitekaartje tot de website.

Teksten

Jouw bezoeker komt op jouw website met een doel: informatie inwinnen en een aansluitende actie uitvoeren. Als jouw teksten goed zijn opgebouwd en lekker lezen, zal jouw bezoeker vinden wat hij zoekt. Verder zijn teksten ideaal om jouw branding nog krachtiger te maken. Door middel van een tone of voice versterk je je merk: we creëren een passende taal die je doorvoert in al je uitingen en bijdraagt aan de herkenbaarheid van je merk.

Online Marketing

Hogerop in de Google-ranking? Met SEO beklim je de ladder sneller. SEO is de optimalisatie van jouw website: een van de methodes om jouw doelgroep te bereiken. 

Op basis van onze ervaring maken we een plan van aanpak, gericht op de online positionering van jouw bedrijf. Hierin staat een op maat advies, met daarbij de logische stappen op weg naar het zichtbaar maken van je bedrijf.

Website op maat? Let’s talk!

Wil jij groeien en doorgroeien met een nieuwe website? Kom dan een keertje praten. In ons kantoor in Nijmegen brengen we jouw idee en onze skills samen. Je staat in het proces direct met ons in contact en hebt altijd een betrokken rol.